Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen 2018

13 mrt 2018 - 15 mrt 2018

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Bezoek onze stand op dé waterbeurs van Nederland en maak kennis met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd.

Klaar voor een unieke ervaring?
Wij presenteren onze producten elk jaar fysiek op onze stand. Dit jaar gaat Xylem een stapje verder. Xylem is innovatief, denkt vooruit en zet samenwerking met u centraal. Op onze stand gaat u dit terug zien: wij zullen u onze producten en diensten op interactieve wijze presenteren, waarbij wij samen met u een kijkje zullen nemen in ons aanbod.

Schrijf u hier in voor de VR Experience

Stap in onze waterwereld
Nadat we samen een kijkje hebben genomen in ons aanbod, krijgt u de mogelijkheid om virtueel in onze wereld van water te stappen. Via Virtual Reality (VR) kunt u een rioolgemaal, een waterzuivering of een industriepomp van dichtbij bekijken.

Beperkte mogelijkheid – schrijf u nu in!
Op een beursdag is er beperkte mogelijkheid om onze waterwereld virtueel te bekijken. Daarom krijgt u tot vrijdag 9 maart, 12.00 uur de mogelijkheid om u alvast in te schrijven voor een voor u geschikt tijdsblok. Mis deze kans niet en schrijf u in via de button hieronder voor de Virtual Reality Experience.

Lees hier de Waternieuws Beursspecial.

Schrijf u hier in voor de VR Experience

Save the dates   Registreren gratis toegang

13/12/2017