Beregening

Zelf uw tuin of land besproeien? Kies dan voor beregening. Dankzij een beregeningspomp kunt u water ophalen uit een kanaal, bron, sloot of meer. De pomp creëert hoge druk zodat het land besproeid kan worden. In de beregeningspomp zitten pompwaaiers waardoor het water onder een bepaalde druk uit de pomp geperst wordt. Door middel van slangen kan het water naar een sproeier of sprinkler worden opgepompt. Uiteindelijk wordt uw grond daarmee beregend. Iedere situatie stelt weer andere eisen aan een beregeningspomp. Wilt u zelf beregening aanleggen? Vraag ons gerust om advies.

Waarom kiezen voor beregening?

Voor planten en land is het van belang om op tijd water te krijgen, vooral tijdens droge perioden. Dankzij een goede automatische beregening kunt u jarenlang onbezorgd genieten. Daarnaast wordt er ook tijd en moeite bespaard en natuurlijk water.

 

Welke beregeningspomp is geschikt voor uw situatie?

In ons assortiment vindt u verschillende beregeningspompen. U kunt kiezen voor een pomp die u installeert door de stekker in het stopcontact te steken. Zeer gemakkelijk in gebruik dus. Er zijn ook beregeningspompen met een besturingssysteem. Wanneer het nodig is zorgt deze pomp voor automatische beregening wanneer dit nodig is. Deze pomp is zo geavanceerd dat het droogloop kan voorkomen. Ook beregeningspompen die u regelt aan de hand van frequentie zijn mogelijk. Deze pompen werken zeer energiezuinig. Wanneer er weinig water nodig is, zal de pomp gelijk aan de hoeveelheid water draaien. Indien meer water nodig is, zal de pomp harder gaan draaien.

Zoals u leest is een beregeningspomp een eenvoudige én effectieve manier om beschikbaar water te gebruiken voor uw probleem. U kunt water gebruiken uit de dichtstbijzijnde bron en vervolgens de pomp eenvoudig bedienen.

Over Xylem

Als het aankomt op (water)vraagstukken is Xylem één van de marktleiders. Onze specialisten kunnen u voorzien van advies als het gaat om onze hoogstaande producten. We hebben merken als Flygt, Godwin, Sanitaire, Wedeco, Leopold en Lowara in ons assortiment. Elke stap in de watercyclus verzorgen wij voor u. Denk hierbij aan het monitoren en controleren, watertransport, de behandeling van (afval)water, watervoorzieningen en meer. Wij bieden voor elke situatie een geschikte oplossing.

Reken bij Xylem te allen tijde op de onderstaande punten:

Meer weten over beregening?

beregening

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden over het aanleggen van beregening of een a

utomatische beregening? Onze experts staan voor u klaar om u meer te vertellen over onze diensten en de mogelijkheden van onder andere een beregeningspomp. Mocht u vragen hebben over de andere diensten en producten van Xylem, helpen wij ook graag. Aarzel niet en neem contact met ons op. Met alle situaties op het gebied van water kunnen wij u van dienst zijn. Xylem staat voor u klaar!

Xylem Water Solutions

In Nederland en België zijn er ongeveer 200 werknemers werkzaam voor Xylem. Samen met u kunnen de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flygt, Lowara, Godwin, Leopold, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen. Zoals watertransport, monitoring & control, behandeling van water en afvalwater, watervoorziening in residentiële en industriële toepassingen, beregening alsmede building services.

Xylem biedt altijd de meest geschikte oplossing – van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren – voor elke watergerelateerde branche.