Beregeningspomp

Met een beregeningspomp kunt u water ophalen uit een bron, kanaal, sloot of meer. Vervolgens creëert de beregeningspomp hoge druk waarmee u uw tuin of een stuk land mee kunt besproeien. Door de pompwaaiers die in de beregeningspomp zitten, kunt het water onder een bepaalde druk uit de pomp laten persen. Door middel van slangen kan het water naar een sproeier of sprinkler worden opgepompt. Uiteindelijk wordt uw grond daarmee beregent. De beregeningspomp zuigt zelf het water uit de bron en deze kunt u daarna gebruiken met een hoge druk. Xylem is in staat u te voorzien van een advies op maat en uiteraard een beregeningspomp. Voor iedere situatie is weer anders wat voor een pomp vereist is. Een pomp omtrent de beregening aanleggen? Wij zijn u graag van dienst.

Welke beregeningspomp heeft u nodig?

Er zijn verschillende soorten beregeningspompen. Zo kunt u kiezen voor een pomp die u installeert door de stekker in het stopcontact te steken. Deze pomp is dus erg eenvoudig te installeren. Daarnaast is er ook een beregeningspomp met een besturingssysteem. Deze pomp zorgt automatisch voor beregening wanneer dit nodig is. Een beregeningspomp met besturingssysteem is zo geavanceerd dat het ook kan voorkomen dat een droogloop ontstaat. Als laatste zijn er ook nog beregeningspompen die geregeld zijn aan de hand van frequentie. Deze pompen werken zeer energiezuinig. Wanneer er weinig water nodig is, zal de pomp gelijk aan de hoeveelheid water draaien. Indien meer water nodig is, zal de pomp harder gaan draaien.

beregeningspomp

Kortom: een beregeningspomp is een eenvoudige én effectieve manier om beschikbaar water te gebruiken voor uw probleem. Voor de beregeningspomp kunt u het water gebruiken uit het dichtstbijzijnde meer, sloot of andere bron. Vervolgens kunt u alles gemakkelijk bedienen en regelen.

Over Xylem

Wij zijn Xylem, één van dé marktleiders op het gebied van water(vraagstukken). Wij kunnen u voorzien van een advies op maat en hoogstaande producten. Zo hebben we merken zoals Flygt, Godwin, Sanitaire, Wedeco, Leopold en Lowara. Elke stap in de watercyclus verzorgen wij voor u. Hierbij kunt u denken aan het monitoren en controleren, watertransport, de behandeling van (afval)water, watervoorzieningen en meer. Voor elke situatie bieden wij u de geschikte oplossing.

Ons portfolio aan diensten is inmiddels sterk uitgebreid en ontwikkelt continu door. Door onze diensten bent u verzekerd van niet alleen een optimale bedrijfsvoering, maar ook altijd van een ervaren partner met brede kennis en specialistische vaardigheden. Bent u aannemer en moet u project uitvoeren? Onze projectleiders ontzorgen u met alle diensten die we tegenkomen en die te maken hebben met onze branche. Daarnaast kunnen wij ook uw medewerkers adviseren en voorzien van trainingen. We willen u altijd met onze maximale inzet helpen!

Reken bij Xylem te allen tijde op de onderstaande punten:

Een beregeningspomp nodig?

Heeft u ook een beregeningspomp, oftewel een zelfaanzuigende pomp, nodig? Deze pomp is voorzien van een aanzuigslang en een afvoerslang. De aanzuigslang dient in het water te worden gehangen en vervolgens kan de pomp worden gestart. Op een eenvoudige wijze wordt u voorzien van de oplossing!

Meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd naar meer informatie over het aanleggen van beregening of een automatische beregening? Uiteraard staan onze experts voor u klaar om u meer te vertellen over onze diensten en de mogelijkheden van onder andere een beregeningspomp. Indien u vragen heeft over de andere diensten en producten van Xylem, helpen wij ook graag. Schroom niet en neem contact met ons op. Met alle situaties op het gebied van water kunnen wij u van dienst zijn. Xylem staat voor u klaar!

Xylem Water Solutions

In Nederland en België zijn er ongeveer 200 werknemers werkzaam voor Xylem. Samen met u kunnen de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flygt, Lowara, Godwin, Leopold, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen. Zoals watertransport, monitoring & control, behandeling van water en afvalwater, watervoorziening in residentiële en industriële toepassingen, beregening alsmede building services.

Xylem biedt altijd de meest geschikte oplossing – van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren – voor elke watergerelateerde branche.