Diensten

xylem

Het TotalCare programma van Xylem is een uitgebreid, geïntegreerd portfolio van diensten waarmee u verzekerd bent van een optimale bedrijfsvoering. Met de diensten van TotalCare zijn uw systemen vanaf de ontwerpfase tot na inbedrijfstelling in de ervaren handen van mensen met diepgaande kennis en specialistische vaardigheden op het gebied van water- en afvalwatertoepassingen. TotalCare ontzorgt, geeft u operationele veiligheid en meer tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

 

xylemOntwerp Engineering
Maak gebruik van onze uitgebreide diensten op het gebied van advisering. Wij verzorgen haalbaarheidsstudies en ontwerpen nieuwe installaties en we adviseren over optimalisatie en renovatie.


xylemProjectrealisatie
Doe uw voordeel met onze ruime ervaring als aannemer van technische installaties. Onze projectleiders ontzorgen u met alle voorkomende activiteiten tijdens projectvoorbereiding, uitvoering, inbedrijfstelling tot en met oplevering.


xylem Advies, Training en Support
Vergroot de kennis en vaardigheden van uw medewerkers om het maximale uit uw installaties te halen. Wij bieden vakkundig advies en gerichte trainingen en onze helpdesk en troubleshooters staan altijd voor u klaar.


xylem Onderhoud en Reparatie
Houd uw installaties in topconditie met een breed aanbod aan reparatie- en onderhoudsdiensten op locatie of in onze werkplaats.


xylem Onderhoudscontracten
Kies het onderhoudscontract dat bij uw situatie past. Wij helpen u graag met de beste keuze voor uw installaties.


xylem Operationeel beheer
Vertrouw ons met een gerust hart uw installaties toe. Onze operators en engineers verzorgen de volledige operatie en rapporteren periodiek aan u.


Hosting Supervision
Maak zorgeloos gebruik van uw AquaView systeem op onze server vanaf iedere gewenste plaats. We bieden u tevens actieve beheerondersteuning, terwijl u het overzicht en de controle houdt.


xylem Conditiemetingen en audits
Laat de conditie van uw installatie inventariseren door een specialist. Tijdens onze nul-inspecties verzorgen wij tevens het preventief onderhoud. U kunt ook een energie efficiëntie audit door ons uit laten voeren.


xylem Financieel inzicht
Reserveer tijdig budget voor toekomstige investeringen. Onze assetmanagement systemen voorzien u van de benodigde informatie.


xylem Verhuur
Huur apparatuur voor een korte of lange periode of om het product vooraf te testen in uw specifieke installatie. Onze huurvloot staat tot uw beschikking.


xylem Duurzame renovatie
Bescherm de waarde van uw installaties en minimaliseer exploitatiekosten. Wij helpen u tijdig en efficiënt losse componenten te vervangen of uw complete installatie te renoveren.