Nieuwe Wedeco Spektron UV-serie garandeert hoogwaardig proceswater in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zonder chemicaliën

 Effectieve en chemicaliën-vrije desinfectie voor voedselveiligheid
De desinfectie van product- en proceswater is een belangrijke stap binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie om vervuiling te voorkomen en ervoor te zorgen dat het product veilig is voor consumptie. WEDECO heeft een nieuwe serie industriële UV-desinfectie systemen ontwikkeld die voldoet aan de strikte eisen voor voedselveiligheid en hygiëne zonder de inzet van chemicaliën.

Hoogste waterkwaliteit zonder afwijkende kleur, geur of smaak
UV-desinfectietechnologie heeft geen invloed op kleur, geur of smaak van het product- en proceswater en laat geen restproduct achter.

Ook geschikt voor farmaceutische en micro-elektronische processen
De nieuwe serie industriële UV-desinfectiesystemen leveren efficiënte en milieuvriendelijke desinfectie via gesloten UV-reactoren die ook worden toegepast in onder meer farmaceutische en micro-elektronische processen waar strikte normen en regels gelden.

Voordelen voor de proceseigenaar

Betrouwbare en accurate desinfectie die voldoet aan strikte hygiënische eisen
De verbeterde binnenkant, roestvaststalen kast en hygiënische aansluitingen maken de industriële Spektron serie geschikt voor processen waar strikte normen en regels gelden. De besturing gebaseerd op de OptiDose sensor en validatie van derden zorgen voor een betrouwbare operatie.

Significante energiebesparing
Verminderde energieconsumptie dankzij de geoptimaliseerde hydrauliek, variabele energiebeheersing en hoge UV-dosis door de Ecoray® lampen.

Snelle en veilige bediening en onderhoud
Het vervangen van een lamp zal maximaal 2 minuten duren. Er is geen behoefte aan ontwatering of speciaal gereedschap. De gebruiksvriendelijke EcoTouch controller maakt een makkelijke en probleemloze bediening mogelijk.

Afgestemd op uw proceseisen

De industriële Spektron UV-desinfectiesystemen zijn beschikbaar in vier modellen met een maximale flow tussen 28 en 150 m3/h. We adviseren u graag over de inzet van de juiste technologie voor uw proces!

Neem contact met mij op 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

25/08/2017