Onze mensen

 

Samen met alle collega’s wereldwijd krijgen we veel in beweging. We werken samen aan oplossingen om ook in de toekomst aan de behoeften op het gebied van wateroplossingen te kunnen voldoen. Daarom ontwikkelen onze technici en ingenieurs nieuwe technologieën, ofwel de optimale oplossing voor onze klanten binnen de gehele watercyclus. Uiteraard op de meest maatschappelijk verantwoorde manier!
Goed en graag met elkaar samenwerken is geen vanzelfsprekendheid. Wij waarderen het enorm dat onze medewerkers een goede werksfeer creëren. Alleen dan zijn uitstekende resultaten haalbaar! Bovendien maakt onze grenzeloze passie voor water ons bondgenoten. En die passie werkt aanstekelijk.
Die sfeer zorgt ervoor dat ook onze nieuwe collega’s zich snel betrokken voelen bij Xylem. We doen er alles aan om onze medewerkers zo prettig en efficiënt mogelijk te laten werken. We stimuleren een open en informele omgeving, met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. In welke functie je ook werkt. Natuurlijk maak je sfeer uiteindelijk zelf, samen met je collega’s.
Maak hieronder kennis met een aantal Xylem medewerkers in Nederland.