Magdalena Kinket

Functie​: ​Officer Marketing & Communications
​Werkzaam bij Xylem sinds: ​2011
xylem
“Xylem is een dynamisch bedrijf dat voortdurend in beweging is. Binnen het team marketing communicatie wordt het dan ook nooit saai. Naast de wensen en behoeften van onze klanten en verkooporganisaties in Nederland en België zorgt het groeiende merken- en productaanbod voor veel afwisseling. Daarnaast ben ik trots om voor een organisatie te werken die ervoor zorgt dat onze eerste levensbehoefte water niet alleen van A naar B komt, maar ook behandeld en getest wordt, zodat het veilig is.

In 2011 ben ik als marketing communications assistent bij Xylem Nederland begonnen met de intentie om over een paar jaar door te groeien naar een leidinggevende positie. Ik was specifiek op zoek naar een baan bij een internationale organisatie waar ik niet alleen gebruik kon maken van mijn talenkennis, maar waar ook voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden geboden worden om (inter-)nationaal door te groeien. Mijn manager heeft mij vanaf het begin hierin gesteund en mij de ruimte gegeven om eigen invulling te geven aan mijn werk, wat een groei van verantwoordelijkheden tot gevolg had. Tegenwoordig geef ik als officer marketing & communications leiding aan twee teamleden en ben ik verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie activiteiten. Voor technische ondersteuning kan ik terecht bij de productverantwoordelijken of bij onze technical marketeer.

Ondanks dat Xylem een multinational is met meer dan 12.500 medewerkers wereldwijd heerst lokaal een prettige informele werksfeer waarin ik mij helemaal thuis voel.”