Visie en waarden

Onze visie is eenvoudig. We zetten onze technologie, tijd en talent in ter bevordering van slim gebruik van water. We kijken naar een toekomst waar mondiale waterproblemen niet bestaan.

Onze waarden dienen als basis voor de manier waarop wij zaken doen en zijn een weerspiegeling van wie wij zijn en waarin wij geloven.

Wij genieten wederzijds respect​
Respectvolle omgang met elkaar is tegelijkertijd ons recht en onze plicht. En in een dergelijke atmosfeer is het fijn werken. Je kunt er zeker van zijn: de waardering ontvang je dubbel terug!​
Wij rekenen op jouw integriteit​
Oprechte communicatie staat bij ons voorop. Als je ethisch handelt en je komt gemaakte afspraken en beloften na, bouw je vertrouwen op. Wij rekenen daarbij op jouw integriteit.
Verantwoordelijkheid
Verantwoording nemen voor je woorden en handelen en voor klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Maar ook als het beschermen van het milieu een belangrijke waarde is in jouw leven en je wilt bijdragen aan het behoud van de levensbehoefte water, dan heb je bij ons mooie vooruitzichten.
Wij verplichten ons tot creativiteit​
Wij zijn ons ervan bewust dat creativiteit nodig is om verder te kunnen denken, om te anticiperen op de uitdagingen van morgen en voor het laten ontstaan van groeimogelijkheden. Wij willen graag een omgeving creëren, waarin dat mogelijk is.