ICEAS zuivering compleet

xylem

Sanitaire ICEAS is volledig geautomatiseerde SBR-technologie voor stedelijk en industrieel afvalwater.

Het conventionele Sequencing Batch Reactor (SBR) actief slib proces werkt volgens het vul- en ledigingsprincipe. Het proces van vullen, reageren, uitzinken, decanteren en stabiliseren geschiedt sequentieel op een cyclische basis. In de conventionele SBR configuratie wordt de invoer van het bekken afgekoppeld tijdens de uitzink- en decanteer periode. Dit vereist het uitrusten van conventionele SBR’s met twee of meer bekkens of een influent-egalisatie tank om de invoer te ontvangen tijdens het uitzinken en decanteren.

Xylem kan een conventionele SBR leveren, maar beveelt de eenvoud en de superieure flexibiliteit van het Sanitaire ICEAS ® ontwerp aan. Het grote voordeel van ICEAS is de geringe benodigde ruimte en de enorme besparing op bouwkosten. Sanitaire ICEAS is een variant van het conventionele SBR proces en biedt continue instroom in één bassin, zelfs tijdens de bezink- en decanteer fasen van de bedrijfscyclus.

Sanitaire ICEAS is dé totaaloplossing voor biologische waterbehandeling en bestaat uit Sanitaire fijnbellenbeluchting, blowers, decanters, Flygt pompen en mixers, drum filters en state-of-the-art procesbesturing.

Toepassingseisen

  • Geautomatiseerde totaaloplossing voor biologische waterbehandeling
  • Geringe ruimte, continue instroom in één bassin
  • Eenvoudig en flexibel ontwerp
  • Besparing op bouwkosten

Links

Technische specificaties
Case Story Expandis powered by ICEAS
Film Expandis powered by ICEAS

Voor meer informatie neem contact op met onze waterbehandelingsexperts via wtnl@xyleminc.com.

09/02/2017