Trainingsdagen 2016 voor installateurs

We willen graag dat de installateurs over up-to-date kennis beschikken van onze producten en de werking ervan. Daarom organiseren we regelmatig Xylem trainingsdagen voor installateurs. Een eendaagse training waarin drie verschillende thema’s aan de orde komen: pomptechniek, besturingstechniek en onderhoud.

Binnen het thema pomptechniek geven wij antwoord op vragen als:
• Hoe stelt u een (verende) N-waaier af?
• Hoe herkent u slijtage en wanneer wordt welke pomp toegepast in een streng?
• Wat doen frequentie omvormers en wanneer worden ze gebruikt?

Tijdens het thema besturingstechniek kijken wij ook naar de mogelijkheden in de Aquavie++ hoofdpost. Wat doet u met een hoofdpost en hoe werkt de Flygt SmartRun®?

Bij het laatste thema onderhoud bespreken we de inspectie van pompen, leidingwerk en waaierafstelling, hoe u veilig werkt aan gemalen en wat de toepassing is van de NEN normen NEN1010 en NEN3140 en het verschil tussen deze.

Naast de drie thema’s, zullen wij u tijdens een live demonstratie de verstoppingsvrije werking laten zien van een Flygt N-pomp uitgerust met een Flygt Smartrun® pompbesturing voor het verpompen van huishoudelijk afvalwater. Een innovatie die onlangs winnaar is geworden van de RIONEDinnovatieprijs 2016.

Deze trainingen zijn in mei 2016 gehouden op de volgende locaties:

Datum: Donderdag 19 mei 2016
Locatie: Xylem Water Solutions, Pieter Zeemanweg 240 in Dordrecht

Datum: Dinsdag 31 mei 2016
Locatie: omgeving Arnhem (exacte locatie wordt later gecommuniceerd)

Uiteraard is er tijdens deze dagen genoeg ruimte voor het stellen van (praktijk)vragen. Wilt u ook een trainingsdag voor installateurs bezoeken, neem dan contact op voor de mogelijkheden in Dordrecht of bij u in de buurt!

16/05/2016