Vuilwater Dompelpomp

Voor het verwerken van grote hoeveelheden vuilwater biedt onze vuilwater dompelpomp uitkomst. Deze pomp dompelt u onder in de vloeistof die verwerkt dient te worden. Hierdoor kan de pomp vloeistof op iedere gewenste hoogte pompen. Let er wel op dat de aandrijving van de pomp geschikt is voor de betreffende vloeistof. Gaat het om een ruimte die helemaal moet worden leeggepompt? Schakel de dompelpomp op tijd uit om droogloop te voorkomen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij Xylem terecht voor alles op het gebied van vuilwater dompelpompen en andere watervraagstukken. Wij werken met merken zoals Flygt, Lowara, Godwin, Leopold, Sanitaire en Wedeco. Wij kunnen iedere stap in de watercyclus voor u verzorgen.

Pompcapaciteit vuilwater dompelpomp

Onder pompcapaciteit verstaan we de maximale hoeveelheid water die een pomp in een uur verwerkt. Op deze capaciteit zijn hoogteverschillen van invloed. Hoe hoger het water getransporteerd moet worden, hoe minder water er in een uur uit de slang komt. Bent u op zoek naar een pomp die veel water in korte tijd kan verpompen? Let dan goed op een pomp met hoge pompcapaciteit.

Over Xylem

Door het veelzijdige team kan Xylem voor iedere situatie een oplossing bieden. Wij denken altijd met u mee om tot een geschikte oplossing voor uw situatie te vinden. Al jarenlang is Xylem één van de marktleiders op het gebied van water. Zo hebben we een rijke geschiedenis van ruim honderd jaar. Dit komt niet alleen door onze toonaangevende merken, maar ook door de veelbelovende inzet van onze medewerkers. Heeft u een vraagstuk wat betreft water? Wij helpen u graag verder.

Bij Xylem kunt u altijd rekenen op:

Een dompelpomp voor uw situatie

Een vuilwater dompelpomp is in te zetten op bouwplaatsen. Regen kan de werkzaamheden belemmeren. Onze pompen zijn ook inzetbaar om fecaliënhoudend water te verpompen. Wereldwijd hebben we ruim 250.000 installaties geïnstalleerd en hiermee zijn we ’s werelds grootste fabrikant. Xylem biedt een ruime keuze uit diverse waterpompen, maar ook uit vele andere producten. We vinden altijd de juiste oplossing dankzij onze ruime keuze en daar zijn we u dan ook graag mee van dienst.

Neem contact met ons op

Vuilwater dompelpomp nodig, maar weet u niet welke het meest geschikt is voor uw situatie? Of zoekt u een dompelpomp voor beregening? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om te zorgen voor vernieuwde oplossingen, ongeacht de situatie. Neem gerust contact met ons op. We helpen u ook graag omtrent andere oplossingen op het gebied van water.

Xylem Water Solutions

In Nederland en België zijn er ongeveer 200 werknemers werkzaam voor Xylem. Samen met u kunnen de ervaren en vakkundige medewerkers van Xylem elke uitdaging op het gebied van water(vraagstukken) aan. Met de merken Flygt, Lowara, Godwin, Leopold, Sanitaire en Wedeco kan Xylem elke stap in de watercyclus verzorgen. Zoals watertransport, monitoring & control, behandeling van water en afvalwater, watervoorziening in residentiële en industriële toepassingen, beregening alsmede building services.

Xylem biedt altijd de meest geschikte oplossing – van duurzaam ontwerp tot optimaal functioneren – voor elke watergerelateerde branche.