Workshop Dordrecht

Onze mechanische werkplaats in Dordrecht is volledig uitgerust met alle aspecten en vakbekwame technici voor reparatie van al onze merken (afval)waterpompen. Op deze werkplaats worden alle pompen snel en deskundig gerepareerd met originele onderdelen. Onze onderdelen zijn zeer betrouwbaar en doordat er originele onderdelen gebruikt worden, krijgt u een jaar garantie op de complete reparatie van uw pomp.

Eén adres
De meeste industriële bedrijven, gemeenten, waterschappen en provincies beheren een rijk aan elkaar gekoppeld pompenpark. Dit komt door de lange levensduur en specifieke werkgebieden. Zolang de pompen samen goed werken is er geen probleem. Wanneer er mankementen zich voordoen, ontstaat er regelmatig een logistiek probleem. Er komen vragen naar boven als ‘Wie moet ik bellen voor welke pomp?’ De perfecte oplossing is één reparatiebedrijf voor al uw pompen! U weet precies waar uw pompen zich bevinden (in Dordrecht) en er is één contactpersoon die binnen een paar minuten antwoord kan geven op al uw vragen. Makkelijk en snel. Alles onder één adres.

Professioneel
Onze monteurs vullen alle reparatiegegevens direct op de computer aan hun werkbank in. Alle gegevens worden opgenomen in onze database. Alle handelingen van onze reparaties vinden dus compleet digitaal plaats. Op deze manier is alle informatie van uw pomp(en) altijd direct beschikbaar en reproduceerbaar.

Speciale wensen
Voor een extra snelle reparatie van uw pomp biedt onze mechanische werkplaats u een op maat gemaakt reparatiecontract. Wij inventariseren uw pompenbestand en gaan samen met u de meest optimale contractvorm opstellen. Onze technische adviseurs helpen u graag. Voor meer informatie, neem contact op met onze technisch adviseur in uw regio.